L’escola

Benvingudes, famílies

Pi de l’Snoopy és un centre educatiu 0-3 (primer cicle d’Educació Infantil) autoritzat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya amb Codi 08054472 i amb més de 40 anys d’experiència en l’atenció a infants i famílies en aquesta etapa educativa. Aquest temps ha vingut marcat per la reflexió constant a nivell pedagògic, repensant en tot moment el sentit de la proposta i pràctica educativa.

D’acord amb el que estableix la Llei d’Educació (Llei 12/2009, del 10 de juliol), l’equip d’educadores de l’escola entenem l’educació infantil com “una etapa educativa única, organitzada en dos cicles, amb identitat pròpia, que contribueix al desenvolupament integral dels infants en col·laboració amb les seves famílies, proporcionant-los un clima i un entorn de confiança.

La nostra llar d’infants es defineix, seguint aquesta idea, com una escola infantil catalana, laica i inclusiva.

El funcionament intern de l’escola es basa en el treball en equip, que vetlla tant per l’aspecte pedagògic com per l’organització i el manteniment de l’escola.

Engeguem un nou projecte educatiu basat en la pedagogia del quotidià (seguint la nostra línia) i els ambients d’aprenentatge de lliure circulació.

Així, ens trobem en un moment de reflexió educativa, de repensar espais i materials: apostant per materials nobles i naturals, per tal d’oferir situacions i oportunitats d’aprenentatge de gran riquesa per als infants.

Tan sols ens resta donar-vos la benvinguda i transmetre el desig de col·laboració amb vosaltres en el creixement del vostre/a fill/a.